Stratégiai játékok lányoknak > Lányos játékok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Stratégiai játékok lányoknak > 12 weboldal. Kategória leírása: Stratégiai játékok kisebb és nagyobb gyermekeknek.
Szponzorált linkek
1848
http://www.48.sulinet.hu/bemutato.html

A személyes élménynél nincs maradandóbb tanulási forma. Egészen más valamit átélni, cselekvő résztvevőként bekapcsolódni, mint csak a tanár előadását hallgatni vagy érdemjegyért adni feleletet arról.

1848
Honfoglaló
http://www.honfoglalo.hu/

Stratégiai kvízjáték, bajnoksággal, nyereményekkel.

Honfoglaló
hodito.hu
http://hodito.hu/

Több mint 10 éve az egyik legnagyobb magyar interaktív stratégiai játék az Interneten!

hodito.hu
Travian
http://www.travian.hu/

A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.

Travian
Lemuria
http://www.lemuria.hu/lemuria/nsj/login.jsp

Lemuria világa a történelmünk elotti idok világa. Olyan világrészeket találunk itt, amikrol azt hittük, csak legendákban léteznek: Atlantisz, Utópia, Bábel, Éden, Hádesz, Sangri La, Tamana, Eldorádó, Avalon, Gondwana, Mu, Lyonesse, Elsinore, Ararát, Szolária...

Lemuria
Klánháború
http://www.klanhaboru.hu/

A Klánháború egy webes, böngésző alapú játék, amely a középkorban játszódik.

Klánháború
Strategy Games
http://internetgames.about.com/od/strategygames/Strategy_Games.htm

Artificial intelligence has rarely provided an adequate challenge for computer gamers, so the increasing number of strategy games offering multiplayer online capabilities is a welcome sight.

Strategy Games
Társasjátékok melyekkel könnyebben megy a tanulás
http://www.csodasuli.hu

A Csodalsuli különleges játékaival a kisiskolás gyerekek tanulása hatékonyabbá válik. A gyerekek sikerélményt szereznek és megszeretik a matematikát, a természetismeretet, örömmel sajátítják el az olvasási alapkészségeket és tesztnek szert a folyamatos olvasási készségre és azonnal használható nyelvtudásuk lesz angol nyelvből

Társasjátékok melyekkel könnyebben megy a tanulás
Kormányzó
http://www.kormanyzo.hu/

Egykor véres harcok dúltak. A hosszú háborús évek során gyakori vendég az éhezés, a nélkülözés. Alig néhányan élték túl a katasztrófát. A kis földeken, a tengeren halászattal és gabonatermeléssel biztosították szerény megélhetésüket

Kormányzó
Miderion
http://www.miderion.hu/

Sötét idők járnak ma Miderion vidékein. A Király halott! A Mideriánusok szövetsége a felbomlás szélén áll. Az ármánykodó Nagyurak egymás háta mögött szövögetik álnok terveiket a hatalom megszerzéséről, mialatt mindenki a királyi Koronát , Palástot, és a Jogart keresi. A Legenda úgy tartja, hogy ezeket a tárgyakat egyenként is mágia övezi, de aki egyszerre birokolja mindet, az szinte legyőzhetetlenné válik. A Király elleni merénylet óta sokakat elhurcoltak otthonaikból, sok falu vált a tűz és az acél martalékává.Akik életben maradtak mind bosszút fogadtak az egyre gyengülő, elnyomó Mideriánus szövetség Urai ellen. A harc, a fosztogatás, és a halál mindennapossá vált. Már csak az a kérdés lesz e ember ki szembeszáll a hatalommal, a hatalomért.

Miderion
Tikal
http://www.tikal.hu/rovat/13/ertekeles_-_a_jatek_befejezese.html

Amikor valamelyik játékos vulkánkártyát húz, befejeződik az adott forduló, és értékelés következik.

Tikal
Harvest: Massive Encounter
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_katban_programok.php?k=23

Harvest: Massive Encounter Stratégiajáték: építés és harc az idegenek ellen.

Harvest: Massive Encounter
Hirdetések
Oldal leírása
lanyosjatek.wyw.hu: Lányos játék katalógus - játékok lányoknak. Öltöztetős, berendezős, főzős, gyöngyfűző, kifestő, ovis, sminkes, puzzle, randis, barbie baba online lányos játékok.
Gyűjteményünkben 307 válogatott lányos játékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 307 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 40665